      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK 1 uus
Aabitsad
Aforismid, tsitaadid, mõtteterad
Aiandus, mesindus 8 uut
Ajalugu, poliitika 7 uut
Alternatiivmeditsiin 9 uut
Arhitektuur
Arvutid, elektroonika 2 uut
Atlased
Ehitus ja remont
Elulood, mälestused 2 uut
Eneseabi 10 uut
Esoteerika 1 uus
Ettevalmistus kooliks 8 uut
Filosoofia 2 uut
Folkloor
Fotoalbumid
Fotograafia, filmitehnika 1 uus
Hobid ja vaba aeg 10 uut
Huumor
Ilu ja tervis 1 uus
Ilukirjandus 6 uut
Jooga ja Pilates
Juriidika, õigus
Jõulud 1 uus
Katastroofid, õnnetused, kuriteod
Keel ja kirjandus 18 uut
Keeleõpikud 3 uut
Kehakultuur
Kleepsuraamatud 15 uut
Kodundus 3 uut
Kokaraamatud 9 uut
Kombed ja etikett 1 uus
Kultuur 5 uut
Kunst 2 uut
Käsitöö 10 uut
Laste tegelusraamatud 29 uut
Lastekasvatus 7 uut
Lasteraamatud 9 uut
Loodus 9 uut
Loomad, linnud 5 uut
Luule 1 uus
Majandus, äri 5 uut
Meditsiin 6 uut
Muusika
Mängud 1 uus
Nipiraamatud 5 uut
Noortele
Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud 14 uut
Näidendid 1 uus
Perioodika
Pildiraamatud, koomiksid
Populaarteadus
Psühholoogia 17 uut
Põllumajandus, metsandus 7 uut
Religioon 1 uus
Seks 2 uut
Sport
Suhted 8 uut
Sõidukid 1 uus
Sõnastikud, leksikonid 7 uut
Teatmikud 9 uut
Tervis 9 uut
Toiduained, joogid 5 uut
Toitumine 2 uut
Turism, reisikirjad, reisijuhid 1 uus
Täppisteadused 4 uut
Veganlus, vegetaarlus 2 uut
Väikelaste raamatud
Värvimisraamatud, värviraamatud 16 uut
Õpikud 16 uut
|
„Chocolate” on kõvakaaneline raamat, 180 lk; 22,4 × 22,6 cm; ↔ 3,5 cm; 1,260 kg. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „Chocolate” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„Chocolate” – tutvustus
Beautifully produced and presented in an attractive box, this two-volume celebration of one of the world’s most beloved confections is a must for chocoholics everywhere. Its mouthwatering photographs, taken by one of France’s leading food photographers, are feasts for the eyes, making Chocolate an ideal gift. In the first volume, The History of Chocolate, chocolate lovers can discover the fascinating story behind this global favorite, and how the discovery of the cocoa bean and its subsequent transformation into a valuable commodity changed the face of history. This volume looks at the processes involved in transforming the raw bean into delectable confectionary, as well as the cultural role it played, with the establishment of Europe’s finest chocolate houses and its acceptance at all levels of society.The second volume, The Taste of Chocolate is devoted to appreciating chocolate in all its myriad guises, and includes useful tips on the optimal conditions to savor this black gold and how to find the perfect accompaniments, whether fruit, cheese, wine, or spices. It explains the terms used by the professionals – defining garniture, couverture, or ganache, for example – and the specialist techniques used in preparing the basic material into delectable confectionary. This connoisseur’s appreciation of chocolate is rounded off by a collection of irresistible chocolate recipes, including Chocolate-Cherry Mousse, Grand-Marnier Chocolate Cake, Chocolate Fondue with Fruit, and Chocolate-Praline Tart. Dare to indulge ...
Raamatu „Chocolate” ilmumisandmed: Flammarion, 2008
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Chocolate” vaadata ka neid trükiseid:
|