top design element
Kirjavara raamatupood


Kirjavara online-raamatupood on veel alles noor. Kui Te siit soovitud raamatut ei leidnud, küsige ikka. Võimalik, et raamat on olemas, kuid pole andmebaasi veel jõudnud. Selleks vajutage nupule „Kirjuta meile”, avaneb kirja saatmise vorm.
Ostukorv



Otsing 


Eestikeelsed raamatudSoomekeelsed raamatudRootsikeelsed raamatudIngliskeelsed raamatudPrantsuskeelsed raamatudSaksakeelsed raamatudVenekeelsed raamatud


Sarjad
Viimati poodi lisatud raamatud
Uued raamatud (2021, 2020)

ANTIIK

Aabitsad


Aforismid, tsitaadid, mõtteterad


Aiandus, mesindus 4 uut


Ajalugu, poliitika 7 uut


Alternatiivmeditsiin 3 uut


Arhitektuur


Arvutid, elektroonika


Atlased, kaardid


Ehitus ja remont 1 uus


Elulood, mälestused, biograafiad 3 uut


Eneseabi 1 uus


Esoteerika 2 uut


Ettevalmistus kooliks


Filosoofia


Folkloor, mütoloogia, müüdid


Fotoalbumid


Fotograafia, filmitehnika


Hobid ja vaba aeg 5 uut


Huumor


Ilu ja tervis


Ilukirjandus 12 uut


Jooga ja Pilates


Juriidika, õigus


Jõulud


Katastroofid, õnnetused, kuriteod 1 uus


Keel ja kirjandus 1 uus


Keeleõpikud


Kehakultuur 1 uus


Kleepsuraamatud


Kodundus


Kokaraamatud 8 uut


Kombed ja etikett


Kultuur


Kunst 1 uus


Käsitöö, meisterdamine 6 uut


Laste tegelusraamatud


Lastekasvatus 4 uut


Lasteraamatud 5 uut


Lemmikloomad


Loodus 1 uus


Loomad, linnud 1 uus


Luule 1 uus


Majandus, äri


Meditsiin 3 uut


Mood, kosmeetika


Muinasjutud 2 uut


Muusika 1 uus


Mängud


Neidudele, tüdrukutele


Nipiraamatud


Noormeestele, poistele


Noortele


Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud


Näidendid


Perioodika


Pildiraamatud, koomiksid 1 uus


Populaarteadus


Psühholoogia 8 uut


Pusleraamatud


Põllumajandus, metsandus


Religioon


Ruumilised, häälitsevad, vigurraamatud 1 uus


Seks 4 uut


Sport 1 uus


Suhted 2 uut


Sõidukid


Sõnastikud, leksikonid


Teatmikud, entsüklopeediad 3 uut


Tervis 5 uut


Toiduained, joogid 9 uut


Toitumine 3 uut


Turism, reisikirjad, reisijuhid


Täppisteadused


Veganlus, vegetaarlus


Väikelaste raamatud


Värvimisraamatud, värviraamatud


Õpikud 4 uut



Ajakiri Vegan retseptilisa 2019


Trükise „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” kaanepilt. Cover picture of „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019”.

Hind: 1.50


Tekstide autorid: Kariina Kuningas, Sandra Sentjurin.



„Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” on ajakiri, 20 lk; 19,5 × 25,5 cm; ↔ 0,1 cm; 42 g.
Ajakirja seisukord: nagu uus.


Ajakiri „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” asub Tallinna kesklinnas, Kentmanni 10-19: saame kohe teele panna või saate sellele ise E–R 9–17 (kokkuleppel ka muul ajal) järele tulla.



„Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” – tutvustus


Wellington tofu ja ahjuporganditega


300 g Bon Soya tofut
200 g šampinjone
4 porgandit
2 mugulsibulat
2 sl margariini
7 tl jodeeritud soola
7 tl sidrunipipart
7 tl õli
2 peotäit veganjuustu

Aseta taigen köögikapile sulama 20 minutiks. Samal ajal haki sibulad väikesteks tükkideks. Kuumuta pann ja prae sibulad koos poole supilusikatäie margariiniga. Kui sibulad on kuldpruunid, lisa pannile tofu.

Lõika šampinjonid viiludeks. Lisa seened pannile, prae aeg-ajalt segades 10 minutit. Tofu ja seened peaksid olema nüüd samuti krõbedad. Keera kuumus kinni ja lisa pool teelusikatäit soola, pool teelusikatäit sidrunipipart ja pool supilusikatäit margariini. Sega läbija lase täidisel pannil jahtuda.

Kuumuta ahi 200 kraadini. Võta sulanud lehttaigen ja rulli see lahti. Selleks pane pisut jahu tööpinnale, aseta taigen jahule ja rulli taignarulliga laiemaks. Kui taigen on rullitud ahjuplaadi suuruseks, aseta selle keskele jahtunud täidis. Raputa peale 2 peotäit veganjuustu. Keera üks pool taignast üle täidise. Suru taigna ääred omavahel tugevasti kokku. Liigne äär lükka piruka alla. Lõika noaga piruka peale muster (jälgi, et ei vajutaks nuga läbi taigna). Määri Wellington margariiniga. Pane pirukas ahju 20 minutiks.

Pese ja koori porgandid ning lõika pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Aseta porgandid kaussi, lisa õli, soola, sidrunipipart ja sega. Pärast 20 minutit võta Wellington välja ja pane porgandid selle kõrvale. Siis uuesti ahju 15–20 minutiks. Jälgi, et pirukapealne muutuks krõbedaks ja pruunikaks, kuid ei läheks kõrbema.



Ajakiri Vegan retseptilisa 2019 lk 13



Ajakirjaga „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, toiduretseptid, ajakirjad, jõulud


Ajakirja „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” ilmumisandmed: 2019



Soovitame lisaks väljaandele „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” vaadata ka neid trükiseid:


Baking Heaven, Autumn 2014
Baking Heaven, Autumn 2014

Hind: 12.90

Baking Heaven, December-January 2019
Baking Heaven, December-January 2019

Hind: 12.90

BBC Good Food, Christmas 2019
BBC Good Food, Christmas 2019

Hind: 12.90

BBC Good Food, December 2005
BBC Good Food, December 2005

Hind: 12.90

BBC Good Food, December 2018
BBC Good Food, December 2018

Hind: 12.90

BBC Good Food’s Homemade Christmas 2018
BBC Good Food’s Homemade Christmas 2018

Hind: 11.90

BBC Good Food’s Homemade Christmas 2019
BBC Good Food’s Homemade Christmas 2019

Hind: 11.90

BBC Good Food’s Homemade Christmas 2020
BBC Good Food’s Homemade Christmas 2020

Hind: 11.90

BBC Good Food’s Vegetarian Christmas 2018
BBC Good Food’s Vegetarian Christmas 2018

Hind: 8.90

BBC Good Food’s Vegetarian Christmas 2019
BBC Good Food’s Vegetarian Christmas 2019

Hind: 12.90

Cook Vegetarian’s Christmas Baking Classics, November-December 2018
Cook Vegetarian’s Christmas Baking Classics, November-December 2018

Hind: 3.90

Delicious Magazine, December 2015
Delicious Magazine, December 2015

Hind: 10.90

Delicious Magazine, November 2019
Delicious Magazine, November 2019

Hind: 10.90

Donna Hay Magazine, December-January 2016
Donna Hay Magazine, December-January 2016

Hind: 12.90

Food Heaven Cake Decorating Heaven, November-December 2018
Food Heaven Cake Decorating Heaven, November-December 2018

Hind: 12.90

Good to Know Recipes, December 2013
Good to Know Recipes, December 2013

Hind: 6.90


© OÜ Kirjavara Raamatupood • Registrikood 16003911 • kirjavara@kirjavara.ee • +372 501 2125

bottom design element