      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad 1 uus Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus Aiandus, mesindus 5 uut Ajalugu, poliitika 3 uut Alternatiivmeditsiin 2 uut Arhitektuur 2 uut Arvutid, elektroonika 1 uus Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 4 uut Esoteerika 1 uus Filosoofia 1 uus Folkloor Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg 3 uut Huumor 2 uut Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 1 uus Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus Keeleõpikud Kehakultuur Kleepsuraamatud Kodundus 1 uus Kokaraamatud 6 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst 1 uus Käsitöö 3 uut Laste tegelusraamatud Lastekasvatus 5 uut Lasteraamatud 8 uut Loodus Loomad, linnud Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud Nipiraamatud Noortele 1 uus Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 4 uut Populaarteadus Psühholoogia 5 uut Religioon Seks 1 uus Sport Suhted 6 uut Sõidukid Sõnastikud, leksikonid 1 uus Teatmikud 1 uus Tervis 3 uut Toiduained, joogid 4 uut Toitumine 5 uut Turism Täppisteadused 1 uus Veganlus, vegetaarlus 1 uus Väikelaste raamatud 1 uus Värvimisraamatud, värviraamatud Õpikud 4 uut
|
„Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” on ajakiri, 20 lk; 19,5 × 25,5 cm; ↔ 0,1 cm; 42 g. Ajakirja seisukord: nagu uus.
Ajakiri „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” asub Tallinna kesklinnas, Kentmanni 10-19: saame kohe teele panna või saate sellele ise E–R 9–17 (kokkuleppel ka muul ajal) järele tulla.
„Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” – tutvustus
Wellington tofu ja ahjuporganditega 300 g Bon Soya tofut 200 g šampinjone 4 porgandit 2 mugulsibulat 2 sl margariini 7 tl jodeeritud soola 7 tl sidrunipipart 7 tl õli 2 peotäit veganjuustu
Aseta taigen köögikapile sulama 20 minutiks. Samal ajal haki sibulad väikesteks tükkideks. Kuumuta pann ja prae sibulad koos poole supilusikatäie margariiniga. Kui sibulad on kuldpruunid, lisa pannile tofu.
Lõika šampinjonid viiludeks. Lisa seened pannile, prae aeg-ajalt segades 10 minutit. Tofu ja seened peaksid olema nüüd samuti krõbedad. Keera kuumus kinni ja lisa pool teelusikatäit soola, pool teelusikatäit sidrunipipart ja pool supilusikatäit margariini. Sega läbija lase täidisel pannil jahtuda.
Kuumuta ahi 200 kraadini. Võta sulanud lehttaigen ja rulli see lahti. Selleks pane pisut jahu tööpinnale, aseta taigen jahule ja rulli taignarulliga laiemaks. Kui taigen on rullitud ahjuplaadi suuruseks, aseta selle keskele jahtunud täidis. Raputa peale 2 peotäit veganjuustu. Keera üks pool taignast üle täidise. Suru taigna ääred omavahel tugevasti kokku. Liigne äär lükka piruka alla. Lõika noaga piruka peale muster (jälgi, et ei vajutaks nuga läbi taigna). Määri Wellington margariiniga. Pane pirukas ahju 20 minutiks.
Pese ja koori porgandid ning lõika pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Aseta porgandid kaussi, lisa õli, soola, sidrunipipart ja sega. Pärast 20 minutit võta Wellington välja ja pane porgandid selle kõrvale. Siis uuesti ahju 15–20 minutiks. Jälgi, et pirukapealne muutuks krõbedaks ja pruunikaks, kuid ei läheks kõrbema.

Ajakirjaga „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” seonduvad märksõnad: toiduvalmistamine, toiduretseptid, ajakirjad, jõulud
Ajakirja „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” ilmumisandmed: 2019 ×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „Ajakiri Vegan retseptilisa 2019” vaadata ka neid trükiseid:
|