      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad
Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus
Aiandus, mesindus 6 uut
Ajalugu, poliitika 4 uut
Alternatiivmeditsiin 1 uus
Arhitektuur
Arvutid, elektroonika
Atlased
Ehitus ja remont
Elulood, mälestused 2 uut
Eneseabi 3 uut
Esoteerika 1 uus
Ettevalmistus kooliks 1 uus
Filosoofia
Folkloor 1 uus
Fotoalbumid
Fotograafia, filmitehnika 1 uus
Hobid ja vaba aeg 4 uut
Huumor
Ilu ja tervis 1 uus
Ilukirjandus
Jooga ja Pilates
Juriidika, õigus
Jõulud 1 uus
Katastroofid, õnnetused, kuriteod
Keel ja kirjandus
Keeleõpikud
Kehakultuur 1 uus
Kleepsuraamatud
Kodundus
Kokaraamatud 14 uut
Kombed ja etikett
Kultuur 1 uus
Kunst
Käsitöö 3 uut
Laste tegelusraamatud 1 uus
Lastekasvatus 1 uus
Lasteraamatud 9 uut
Loodus 4 uut
Loomad, linnud 5 uut
Luule
Majandus, äri 4 uut
Meditsiin
Muinasjutud 2 uut
Muusika
Mängud
Nipiraamatud 1 uus
Noortele 4 uut
Nuputamisraamatud, tööraamatud, töövihikud 1 uus
Näidendid
Perioodika
Pildiraamatud, koomiksid 4 uut
Populaarteadus
Psühholoogia 4 uut
Põllumajandus, metsandus
Religioon
Seks
Sport
Suhted
Sõidukid
Sõnastikud, leksikonid 3 uut
Teatmikud 8 uut
Tervis 4 uut
Toiduained, joogid 12 uut
Toitumine 3 uut
Turism, reisikirjad, reisijuhid 1 uus
Täppisteadused 2 uut
Veganlus, vegetaarlus 1 uus
Väikelaste raamatud 3 uut
Värvimisraamatud, värviraamatud 1 uus
Õpikud 1 uus
|
500 eelrooga Ainus suupisteretseptide kogumik, mida eales vajad!
|  | Raamat on kahjuks müüdud.
Autor: Susannah Blake.
Inglise keelest tõlkinud Eve Rütel (originaali pealkiri: 500 appetizers).
Toimetanud Kati Aasov.
ISBN/EAN: 9789949145225 (978-9949-14-522-5)
|
„500 eelrooga” on kõvakaaneline raamat, 288 lk; 15,8 × 15,7 cm; ↔ 2,7 cm; 592 g. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „500 eelrooga” on hetkel laost otsas.
„500 eelrooga” – tutvustus
Eelroad võivad olla imeliselt mitmekülgsed ja siiski teha just seda, mida nimigi ütleb: äratada isu ja stimuleerida maitsemeeli enne põhiroa juurde asumist. Olgu tegemist lihtsa kausikese soolapähklitega, mida söögieelse dringi kõrvale näksida, elegantse kokteilsalati või suupistevõileivaga, mis saadab luksuslikke aperatiive, või rabava esimese käiguga, mis laudaistunuid üllatab – kõik teenivad ühte ja sama eesmärki. Eelroog peaks panema suu vett jooksma, aitama koosviibijail lõõgastuda ning luua ühiseks söömaajaks meeldiva õhkkonna. Lisaks aitab eelroog enne põhiroogade saabumist kustutada suurema näljatunde, kuid see ei tohiks kunagi olla nii rammus, et rohkemaks isu enam ei jätkugi. Selle asemel peaks eelroog sööjat vaid kergelt õrritama, pakkudes stimuleerivaid eelmaitseid ning andes aimu eesootavatest kulinaarsetest meistriteostest.
Suurepäraseid palasid serveeritakse eelroana üle kogu maailma. Mõnda neist pakutakse traditsiooniliselt toidukordade vahelise snäkina, kuigi need on sama edukad ka söögieelse isuäratajana; teised jõuavad alati lauale tillukeste sissejuhatavate isuturgutajatena. Maailma kõige väiksemad eelroad on pärit Prantsusmaalt: amuse bouches on miniatuursed suutäied, mis mänglevad sööjate maitse-elunditel enne eelroa serveerimist. Enamasti kunstipäraselt kujundatud portsjonid varieeruvad minicrostinidest lusikatäie supini, mis söömaasuja isuga flirdib.
– Dipikastmed krõpsude või küpsistega – Dipid ja salsad – Väiksed ampsud – Suured ampsud – Tapad – Meze suupisted – Aasia maitsed – Kiired suupistevõileivad ja hors doeuvreid – Hõrgud salatid – Elegantsed eelroad
Raamatuga „500 eelrooga” seonduvad märksõnad: eelroad, suupisted, salatid (toit), kokaraamatud
Raamatu „500 eelrooga” ilmumisandmed: Sinisukk, 2008
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „500 eelrooga” vaadata ka neid trükiseid:
|