      
Sarjad Viimati poodi lisatud raamatud Uued raamatud (2021, 2020)
ANTIIK
Aabitsad 1 uus Aforismid, tsitaadid, mõtteterad 1 uus Aiandus, mesindus 5 uut Ajalugu, poliitika 3 uut Alternatiivmeditsiin 2 uut Arhitektuur 2 uut Arvutid, elektroonika 1 uus Atlased Ehitus ja remont Elulood, mälestused Eneseabi 4 uut Esoteerika 1 uus Filosoofia 1 uus Folkloor Fotoalbumid Fotograafia, filmitehnika Hobid ja vaba aeg 3 uut Huumor 2 uut Ilu ja tervis 1 uus Ilukirjandus 1 uus Jooga ja Pilates Juriidika, õigus Jõulud Katastroofid, õnnetused, kuriteod Keel ja kirjandus Keeleõpikud Kehakultuur Kleepsuraamatud Kodundus 1 uus Kokaraamatud 6 uut Kombed ja etikett Kultuur Kunst 1 uus Käsitöö 3 uut Laste tegelusraamatud Lastekasvatus 5 uut Lasteraamatud 8 uut Loodus Loomad, linnud Luule Majandus, äri Meditsiin 2 uut Muusika Mängud Nipiraamatud Noortele 1 uus Näidendid Perioodika Pildiraamatud, koomiksid 4 uut Populaarteadus Psühholoogia 5 uut Religioon Seks 1 uus Sport Suhted 6 uut Sõidukid Sõnastikud, leksikonid 1 uus Teatmikud 1 uus Tervis 3 uut Toiduained, joogid 4 uut Toitumine 5 uut Turism Täppisteadused 1 uus Veganlus, vegetaarlus 1 uus Väikelaste raamatud 1 uus Värvimisraamatud, värviraamatud Õpikud 4 uut
|
300 Best Chocolate Recipes
|  |
Autor: Julie Hasson.
ISBN/EAN: 9780778801443 (978-0-7788-0144-3)
|
„300 Best Chocolate Recipes” on pehmekaaneline raamat, 381 lk; 16,1 × 23,5 cm; ↔ 3,0 cm; 662 g. Raamatu seisukord: nagu uus.
Raamat „300 Best Chocolate Recipes” on SAUE laos, saame postitada või kontorisse tuua tellimisjärgsel päeval.
„300 Best Chocolate Recipes” – tutvustus
Only chocolate is so rich, smooth and satisfying for so many of us. Whether bittersweet, semisweet, milk or white, there is a chocolate for everyone to love. Square or chip, grated or melted, the world’s favorite baking ingredient is chocolate.
300 Best Chocolate Recipes is an outstanding collection of chocolate recipes originally published in two books, 125 Best Chocolate Chip Recipes and 125 Best Chocolate Recipes. This delicious array of recipes ranges from the traditional to the sophisticated, and from the simple to the challenging.
Featuring incredibly creative and luscious recipes for everything from cakes, cookies, pies, breads, puddings, bars, squares and muffins to hot and cold beverages and sauces, these are fail-safe recipes for a baker with any level of experience. Here is a sampling: • Chocolate-dipped coconut macaroons; • Raspberry chocolate chip cookies; • High-octane espresso chip morning muffins; • Chocolate mousse cake; • Double chocolate cheesecake ice cream.
Every recipe is easy to follow – and works to perfection every time.
About the Author Julie Hasson is a commercial baker, pastry chef, caterer and recipe developer. Her articles and recipes appear regularly in Bon Appetit, Cooking Light, and Vegetarian Times magazines. She lives in Oregon.
Raamatu „300 Best Chocolate Recipes” ilmumisandmed: Robert Rose, 2006
×![]()
Soovitame lisaks väljaandele „300 Best Chocolate Recipes” vaadata ka neid trükiseid:
|